Buter Beenmode

Tips

Hoe hou ik mijn panty heel bij het aantrekken?

Scherpe teennagels zijn net als de vingernagels de grote spelbrekers. Na het knippen de nagelvijl gebruiken is dus een van de beste manieren om de panty heel te houden. Maar het kan nog beter! Er bestaan speciale kousenhandschoenen. Deze witte handschoenen beschermen je panty’s tegen ladders en gaten. Tenslotte nog dit: Neem alle tijd om de panty aan te doen. Ga er even voor zitten. Trek de benen van de panty strak tot in het kruis op zodat ze volledig uitgerekt zijn. Dan zal de panty de hele dag goed blijven zitten. Een nieuwe panty kopen kost meer tijd…

Wastip voor panty’s en kousen:

Was panty's in een waszakje. Net zo simpel! Het voorkomt veel ongemak en de panty’s blijven beter in vorm.

Sokken kwijt in de was

Iedereen in wassend Nederland kent het fenomeen; sokken kwijtraken in de was. Waar je in week 1 begint met 8 paar sokken, heb je na 2 maanden nog maar 6,5 paar over. Waar blijven die sokken?

Sokken altijd kwijt!

Opvallend is dat het altijd sokken zijn die je kwijtraakt. Je bent nooit ineens de helft van je truien en jurkjes kwijt. Dit geeft ook gelijk aan wat de oorzaak van het fenomeen is. Sokken komen tijdens het wassen terecht in broekspijpen, truien, in je dekbedovertrek of in de kussensloop. Gehaaste wassers die niet de tijd nemen om al het wasgoed te strijken komen die sokken dus ook niet tegen. Daarnaast controleren ze vaak niet uitgebreid het overige wasgoed op achtergebleven sokken. Deze vallen zodoende op een willekeurige plek uit de stapel wasgoed. Als je mazzel hebt vallen ze in de tuin onder de droogmolen of ergens in de gang en kom je ze vanzelf tegen. Heb je pech, waaien ze van je balkon en zie je ze nooit meer terug.

In de hele wereld raakt men massaal sokken kwijt en er zijn dus ook diverse bedrijven die daar iets op verzonnen hebben.

  • Sokken zakje
    Een mogelijke oplossing is om je sokken in een waszakje te stoppen. Daarmee weet je zeker dat je ze niet kwijtraakt.
  • Sokken klip
    Je kan een paar sokken ook aan elkaar klikken met een sokken klip. Er zijn diverse webwinkels die deze verkopen.